Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €5,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Hoe het ooit begon…

Uiltje boompje beestje is ontstaan vanuit een hobby, creatief bezig zijn. Toen wij in 2011 gingen verhuizen zocht ik iets unieks voor op de slaapkamers van onze jongste 2. Ik kwam er al gauw achter dat de behangbomen die ik online vond, net niet helemaal de vorm of de kleuren hadden die ik zou willen. Bovendien waren ze peperduur! Met wat restjes behangrollen van familie begon ik mijn eigen behangboom en behangtak te ontwerpen. Het resultaat was geweldig. Zo vonden ook de mensen uit mijn omgeving. Dus maakte ik vanuit hobby een behangboom, behangtak met uilen voor wie dat leuk vond.

Toen de vraag groter bleek dan ik dacht ben ik begonnen met de verkoop hiervan. En inmiddels is sinds 2015 Uiltje boompje beestje een begrip.

Het verschil met mijn concurrenten is dat Uiltje boompje beestje ook maatwerk levert. De muurdecoratie kan tegen een meerprijs helemaal aangepast worden naar wens. Zowel in kleuren als in een aanpassing aan de decoratie zelf. Naast de muurdecoratie heeft Uiltje boompje beestje ook leuke accessoires, zoals lampjes met naam, stoffen, labeldoekjes, muziekdoosjes en persoonlijke cadeautjes met naamopdruk. Zo kun je het kamertje helemaal in stijl afmaken of een uniek en persoonlijk (kraam) cadeautje geven.

Alles is handgemaakt en uit eigen ontwerp, zodat je altijd een uniek exemplaar hebt! Een decoratie naar wens voor de allermooiste kinderkamer op maat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *