Dé behangdecoratie specialist sinds 2015           Uniek en custom made           Gratis verzending binnen NL — BE €6,25           Binnen 7 werkdagen in huis

Maatwerk behangdecoratie

Het lijkt zo simpel een babykamer inrichten. Maar je wil graag een unieke babykamer creëren die past bij jullie kindje. Nadat je de meubeltjes hebt gekocht en de kleuren van de babykamer hebt bepaald ga je opzoek naar een mooie muurdecoratie. Je oog valt op de behangdecoratie van uiltje boompje beestje. Geweldig! Maar wat als je het toch net iets anders zou willen dan dat wat er op de website aan behangdecoratie te bestellen is?

Inspiratie en keuzes maken

Wanneer je een babykamertje gaat inrichten, kun je heel wat inspiratie opdoen online. Er zijn verschillende sites die zich bezig houden met de inrichting van een babykamer. Zoals de kinderkamerstylist of 24baby.nl. Op deze sites vind je naast trends en tips ook voorbeelden van hoe je een babykamer kunt inrichten in een bepaalde stijl, wat het maken van keuzes voor materiaal en kleur gebruik wat makkelijker kan maken. Ook rondkijken in babywinkels, zoals Baby-Dump, babypark of van Asten leveren vaak wel ideeën op over wat je wel of niet zou willen. De showkamertjes die deze winkels hebben, zijn vaak volgens de laatste trends ingericht en geven een goede indruk wat kleuren en meubels doen met de uitstraling en sfeer van een babkamer. Het uitkiezen van meubels blijkt vaak maatwerk te zijn, er zijn veel opties in kleuren, afmeting, kastdeurknopjes, extra lades, in hoogte verstelbare ledikantjes enz. Koop je babykamer meubels via een 2ehands site als marktplaats en hebben deze nog een opknapbeurtje nodig, dan kun je dit natuurlijk doen in de stijl en kleuren die je voor ogen hebt. Inspiratie en tips hiervoor kun je vinden op pinterest of goed-gestyled.nl .

En dan zie je ineens op socialmedia een behangdecoratie van uiltje boompje beestje voorbij komen! Dat is wat je zou willen, maar de kleuren passen niet bij de babykamermuur of de afmeting is te groot. Of je wil graag behangdecoratie in een bepaald thema. Helaas kun je dat wat je graag zou willen niet vinden op de website. Hoe nu verder?

Maatwerk service

Bij uiltje boompje beestje wordt alle behangdecoratie wensen afgestemd met de klant. Deze maatwerk service kan geleverd worden, omdat alle behangdecoratie met de hand wordt gemaakt. Naast de kleuren kunnen ook de maten aangepast worden. Nadat je contact hebt opgenomen via het contactformulier op de website of als je een bestelling hebt geplaatst waarin je je extra wensen door hebt gegeven, wordt er meestal binnen 24 uur contact met je opgenomen per mail. We spreken je wensen door en voorbeeld foto’s worden meegestuurd. Wanneer je zeker wil zijn van de juiste kleuren is er de mogelijkheid om kleurstaaltjes toe te sturen zodat uiltje boompje beestje daar de beste match met behangkleuren bij kan zoeken. Andersom kan dit ook. Zie je een mooie behangdecoratie maar wil je er zeker van zijn dat de kleuren passen bij de muurkleur, de gordijnen enz, of wil je de structuur van het behang bekijken, dan kunnen behangstaaltjes tegen postzegeltarief toegestuurd worden. De kleuren van het behang op de voorbeeld foto’s van de website kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Ik schreef hier al over in mijn vorige blog.

Behangdecoratie ontwerp voor elke portemonee!

Regelmatig ontwerpt uiltje boompje beestje nieuwe behangdecoratie volgens de laatste trends. Maar heb jezelf nou een specifiek idee dan kun je altijd een berichtje sturen en bekijken we wat de mogelijkheden zijn. Soms is het in eerste instantie niet mogelijk om een idee tot uitvoering te brengen in behangdecoratie, omdat het ontwerp te gedetaileerd is, te groot of te ingewikkeld om uit behang te maken. Maar met wat aanpassingen of vereenvoudigingen lukt dit vaak wel. Het komt ook regelmatig voor dat het behangdecoratie ontwerp naar wens is, maar dat de kosten te hoog worden voor de uitvoering ervan i.v.m. de de vele werkuren die er in gaan zitten om het te maken. Hoe groter je de de muurdecoratie wil, des te duurder het wordt. De maatwerkosten houden we laag, maar wanneer de prijs het budget van de klant overstijgt, zullen er toch wat consessies gedaan moeten worden. In de meeste gevallen wordt er dan gekozen voor een kleinere maat, vereenvoudiging van het ontwerp of een andere behangdecoratie. Handwerk en maatwerk gericht op de specifieke wensen van de klant, daar zit nou eenmaal een prijskaartje aan. Maar je bent wel zeker van een unieke behangdecoratie speciaal voor jou gemaakt!

Enkele voorbeelden van maatwerk ontwerpen:

Nieuwe ontwerpen

Zo af en toe geven de maatwerkopdrachten van klanten ook inspiratie tot het ontwerpen van weer nieuwe behangdecoratie of krijgt de ontworpen decoratie een plekje op de website en is hij ook te koop voor anderen. Zo is de behangtak vanuit hoek komend met schommel ontstaan, omdat een klant vroeg of ik, aan de hand van haar schets, zoiets zou kunnen maken. Nadat de klant het ontwerp in behang had ontvangen en ik een mooie resultaat foto ontving, leek het mij wel een produkt om onder de aandacht van potentiële klanten te brengen. Met een kleine aanpassing en vereenvoudiging van het originele ontwerp bleek het een populaire behangdecoratie te zijn! En zo ben ik ook zelf steeds weer verrast, hoe ik van een ingewikkelde ontwerp/idee van de klant, uiteindelijk weer een mooie passende maatwerk behangdecoratie kan creëren.

Voor een kinderkamer op maat ben je bij uiltje boompje beestje aan het juiste adres!

Ben je enthousiast geworden en wil je ook eens op de website kijken of er een mooie behangdecoratie voor jouw babykamer tussen staat? Klik dan op onderstaande knop! En wil je het toch net even anders? Vraag me naar de mogelijkheden.

Behangtak vanuit hoek komend met schommel en uilen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *